Výsledky žáků

31.08.2021 18:04
Ve středu 25.8. družstvo Jedovnice B začalo novou sezonu okresního přeboru. Našim prvním soupeřem bylo družstvo Olomučan. Jelikož jsou prázdniny a některé děti byly na dovolené, museli jsme doplnit kádr o hráče z družstva A. Z naší strany se nám zápas povel a vyhráli 12:3.
Olomučany - Jedovnice B 3:12 (2:5) - Štěpán Vintr 3x, Šenkýř David 2x, Horák Oldřich, Štěpánek Martin, Jankůj Radim, Matuška Miroslav, Kostka Dominik, Šebela Marek, Štěpánek Ondřej

V sobotu 28.8. družstvo Jedovnice B přivítalo na domácím trávníku družstvo Lipovec/Ostrov. Na tomto zápase již byla většina hráčů z týmu B. Předvedli jsme krásný bojovný fotbal. Soupeř měl výškovou převahu a podlehli jsme soupeři 1:6.
Jedovnice B - Lipovec/Ostrov 1:6 (0:3) - Štěpánek Martin
 
Šošůvka-Vysočany/Sloup - SK Jedovnice C 6:2 (3:1)
Góly: Matuška Miroslav, Ognarová Markéta
Náš tým složený z devíti děvčat a tří kluků byl velmi neefektivní ve finální koncovce, děvčata musí vypilovat zakončení. Domácí tým byl naopak střelecky produktivní a každý poločas nám dal tři góly. Herní výkon obou týmů byl vyrovnaný, bohužel, když se nám podařilo přitlačit soupeře k jejich bráně a promarnit několik šancí, dali nám domácí kluci gól. Tato situace se v utkání několikrát opakovala.
 
29.8. 2021 10:00 * Kotvrdovice
SK Jedovnice C - Boskovice B 0:7 (0:3)
Náš tým složený pouze z děvčat se snažil hrát fotbal, jeho výkon nebyl vůbec špatný a vedoucí tým z Boskovic dokázal potrápit. Děvčata se dostávala do zakončení, které bylo opět neefektivní. Celkově patří všem 11 děvčatům poděkování za předvedený výkon.