Výsledky přípravek

20.09.2019 08:55

STP A

Ve středu jsme nastoupili k dalšímu dvojzápasu. Soupeřem nám bylo družstvo Vysočany/Šošůvka a Benešov/Kořenec. Zápas se uskutečnil na hřišti v Kotvrdovicích.

 

Jedovnice A - Benešov/Kořenec 8:5 (2:3) - Rusňák 3x, Vintr 3x, Štěpánek, Ognarová
 
Jedovnice A - Vysočany/Šošůvka 14:3 (8:1) - Rusňák 6x, Fránek, Kostka Dominik, Štěpánek 3x, Vintr 3x
 
Oba zápasy jsme působili ospalým a pomalým dojmem. Jen díky naší dobré koncovce jsme oba zápasy nakonec dotáhli do vítězného konce.
 
 
 

STP B

Ve středu 18.9. 2019 jsme hostily v Kotvrdovicích, při domácích zápasech sloučené družstva Šošůvka/Vysočany a Kořenec/Benešov. Oba zápasy jsme vyhráli a získali tak 6 cenných bodů.

 

Jedovnice B - Šošůvka/Vysočany  6:3 (3:1);  Šenkýř 2x, Horák 3x, Tenora
Do 1. zápasu proti Šošůvka/Vysočany jsme vstoupili ospale a takto jsme působili celý první poločas jen díky výbornému výkonu brankáře a smůle hostujícího týmu v zakončení jsme 1. poločas zvládli a po třech povedený akcích vyhrál 3:1. V druhém poločasu jsme se zlepšili a utkání dotáhli do vítězného konce.
 
Jedovnice B - Kořenec/Benešov  10:5 (6:1);  Šenkýř 5x, Tenora 2x, Potůček, Brantalík, Šebela
V 2. utkání proti Kořenec/Benešov jsme pokračovali ve zlepšeném výkonu a díky několika povedených akcím jsme šli do poločasu do vedení 6:1. V 2. půli jsme vedení postupně navyšovali, ovšem v poslední minutě utkání jsme třikrát inkasovali, toto již nemohlo překazit naši radost z vítězství.